Bring on year two!

Bring ochchn year two!

Yllätyksekseni opiskelut tuli aloitettua tänä vuonna yhtä suurella innolla kuin vuosikin sitten, ja se oli sentään fuksivuosi (kun kaikki oli uutta ja jännää). Alussa alkanut RTA aka Ravitsemustilan arviointi ja ravitsemusterapian perusteet herätti heti mielenkiintoni: mahtavaa päästä herättelemään tulevaa ravitsemusterapeuttiani KYS:in vierailuilla, kehonkoostumusmittauksilla, ravintoanamneeseilla ja muilla vastaavilla. Tätä mä odotin. Vaikka paikoin kurssi onkin tuntunut, että too much too soon, niin on ollut motivoivaa käydä kurssin asioita samalla kun on opiskellut vielä alun ei-niin-mielenkiintoisia asioita. Tästä kurssista tuutorimmekin olivat ilmeisesti puhuneet fuksivuoden alussa hehkuttaessaan kuinka pääsevät asiaan. Mielenkiintoisen kurssien lisäksi oli ihana palata omaan arkeen tänne Kuopioon, ihanien ravitsemustieteilijöiden luo.

Retikoiden, niin uusien kuin vanhojenkin, syksyn aloitukseen kuuluu hallituksen järjestämä Sadonkorjuubileet. Näin tapahtui tänäkin vuonna. Retikoita saapui Lukemalle yhtenä tiistai-iltana tutustumaan toisiinsa rennoissa merkeissä. Retikoiden lisäksi joukkoon saatiin myös hieman kansainvälisyyttä, kun Retikan vaihtareita saapui paikalle Puolesta, Algeriasta sekä muun muassa Nigeriasta asti. Illan ohjelmaan kuului pizzojen ja omenapiirakan syöntiä, tietovisaa (olisitko uskonut, että paprikassa on enemmän C-vitamiinia kuin tyrnissä? Ei moni muukaan meistä) sekä vähän hedelmäsalaattia in English. Kyselin fiiliksiä jälkeenpäin – oli ollut mukavaa – niin Retikoilla kuin vaihtareilla. Itse olin ainakin todella tyytyväinen iltaan. Oli ollut hauskaa!

ghmghKv-vastaavan vinkkinä: menkää tutustumaan vaihtareihin! He ovat todella sydämellisiä, avoimia ja lähtevät varmasti juttuihin mukaan, kun heitä vain pyytää – varsinkin semmoisiin, joita he eivät pysty tekemään kotimaassaan kuten hiihto, luistelu ja mitä näitä nyt on.

Katariina

Leave a Reply