Yrityksille

Retikka ry tekee aktiivisesti yhteistyötä ravitsemus- ja elintarvikealan sekä terveydenhuollon yritysten ja yhdistysten kanssa. Meille on tärkeää luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia, joista molemmat osapuolet hyötyvät.

Yhteistyössä painotamme erityisesti alan yritysten ja yhdistysten tunnettavuuden lisäämistä jäsenistömme eli tulevien ravitsemusterapeuttien ja muiden alan ammattilaisten keskuudessa. Järjestämme vuoden mittaan yritysesittelyjä ja -vierailuja sekä uratapahtumia, ja yhteistyökumppaneidemme tuotteet pääsevät näkyville niin tapahtumissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Lisäksi välitämme yhteistyökumppaneidemme viestejä jäsenistöllemme sosiaalisen median ja suoran sähköpostilistan kautta. Myös opiskelijahaalareiden sponsorit ovat näkyvillä katukuvassa koko viiden vuoden opintojen ajan.

Kiinnostaako aktiivinen, monipuolinen ja juuri teille räätälöity yhteistyöpaketti Retikan kanssa? Ota yhteyttä hallituksen yritysyhteistyövastaavaan (sannihyt(at)student.uef.fi), niin jutellaan lisää yhteistyön mahdollisuuksista ja teille sopivista toteutustavoista!