Retikan juoksukoulu

Hold your horses, vaikka otsikon nähtyäsi varmasti innostuit jo tekemään kärrynpyörän tai kolme!  Vihdoin ja viimein on tullut aika Retikan juoksukoulun!

Onko lenkille lähteminen täysin vierasta, onko sinulla viha-rakkaussuhde juoksemiseen vai onko takana jo monenmonituista juoksukilometriä, mutta silti jokin juoksussasi mietityttää tai haluat päästä seuraavalle levelille? Retikan juoksukoulu on tarkoitettu jokaiselle retikkalaiselle juoksuhistoriastaan riippumatta. 

Pyrin luomaan juoksukoulun sisällön niin, että juoksun makuun pääseville tulisi helppoja vinkkejä, miten aloittaa juoksuharrastus ja enemmän juoksutossuja kuluttaneille jotakin haastetta tai mietittävää. Alustavassa ohjelmassa on treenin pääsisältö mainittuna. Juoksukoulu pyritään aloittamaan aina klo 10 ja harjoitus kestää kerrasta riippuen 1-1,5 tuntia.

Alustava ohjelma, jota voidaan muokkailla sekä jatkaa osallistujien mielenkiinnon ja halun mukaan:

Ajankohta
Treenin sisältö
Tapaamispaikka
la 24.9.  su 25.9
Juoksutekniikka
Väinölänniemen
urheilukenttä
su 2.10.
Juoksutekniikka
Väinölänniemen
urheilukenttä
la 8.10.
Alamäkijuoksu
Puijonlaakson
urheilustadion
la 15.10.
Intervallijuoksu
 (katsotaan
myöhemmin)
la 29.10.
Ylämäkijuoksu
Puijonlaakson
urheilustadion
su 6.11.
Pitkä lenkki
 (katsotaan
myöhemmin)
Coming more soon Stay tuned

Painotan, että jokainen harjoite tehdään oman juoksu-uran ja kunnon mukaan. Toisia vastaan ei kilpailla veren maku suussa, vaan haastetaan itse itseä omien tavoitteiden mukaan. 😉 Jokaisella on varmasti jokin asia, jota haluaa parantaa juoksun suhteen! Siksipä tätä juoksukoulua lähden vetämään juoksijat etusijalla ja sisältöä voidaan muokkailla matkan varrella! Voin luvata, että juoksukoulun aikana saat nauttia aivan huippumukavista ja tsemppaavista kanssajuoksijoista!

Jotta osaan hieman varautua ryhmäkokoon, niin toivoisin sinun käyvän ilmoittautumassa TÄÄLLÄ. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten ei haittaa, jos et jostain syystä pääsekään juoksemaan joka kerta. Siellä on myös mahdollisuus antaa toiveita juoksukoulun sisällöstä ja mahdollista palautettakin jo, jos sellaista on annettavana! 😀 Ja jos mieli muuttuu juoksukoulun suhteen, niin saa tulla paikalle vaikkei olisi ilmoittautunut. 🙂

Juoksukoulu on ilmainen Retikan jäsenille! Alltså helt gratis 😉

Siispä, mitä on luvassa

MITÄ? Matalankynnyksen juoksukoulu
MISSÄ? Juoksumaastoja vaihdellen
MILLOIN? Lauantaisin tai sunnuntaisin klo 10-11:30
VARUSTEET? Lenkkitossut, liikuntavaatteet, reipas juoksumieli
SÄÄ? Juoksijoita ei ole tehty sokerista, joten pikku tihkusade ei ole peruuttamisen syynä. 😉

KOTILÄKSY!?! Ennen ensimmäistä juoksukoulun kertaa, mieti itsellesi oma tavoite juoksukoulun suhteen!

Juoksuterkuin,

Maria Mäkitalo
4. vsk:n eläköitynyt yleisurheilija

Leave a Reply