Retikka

Retikan jäsenenä saat muun muassa oikeuden osallistua Retikan järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin, voit vetää yllesi iki-ihanat Retikan opiskelijahaalarit ja pääset nauttimaan Retikan huoneen kahvihetkien antimista. Jäsenenä pääset myös ainejärjestön sähköpostilistalle, jonka välityksellä saat ajantasaista tietoa Retikan järjestämästä toiminnasta. Retikan jäsenmaksu on suuruudeltaan 38 € ja se maksetaan kerran opintojen aikana. Jäsenmaksun  maksettuasi saat opiskelijakorttiisi Retikan ainejärjestötarran. Kun liityt Retikan jäseneksi opintojen alussa, pääset heti mukaan Retikan tapahtumiin ja saat opiskeluajastasi kaiken ilon irti!

Retikan jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittamalla tietosi varapuheenjohtajalle, jotta sinut voidaan liittää Retikan sähköpostilistalle.

Maksutiedot

Maksun saaja: Retikka ry
Tilinumero: FI09 7997 7990 8076 90 (HOLVFIHH)
Viite: 4365
Määrä: 38€

Kun olet maksanut jäsenmaksun, ilmoita seuraavat tiedot sähköpostilla hallituksen varapuheenjohtajalle siruju(at)student.uef.fi:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Kotipaikkakunta
  • Opintojen aloitusvuosi

Huom! Ylipäätään jäsenyyteen ja sähköpostilistaan liittyvissä asioissa ota yhteys ensisijaisesti aina varapuheenjohtajaan.