Ravitsemusterapeuttien yhdistys

Ravitsemusterapeuttien yhdistys ry (RTY) on akavalaisen Agronomiliiton koulutusalayhdistys. Sen jäsenet ovat ravitsemustieteen koulutettuja asiantuntijoita tai opiskelijoita, jotka työskentelevät laaja-alaisesti ravitsemuksen parissa. RTY tuottaa jäsenpalveluita ja ravitsemusohjausmateriaalia, julkaisee Ravitsemusasiantuntija-lehteä sekä järjestää vuosittain Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät.

RTY:n hallituksessa on aina mukana opiskelijaedustaja, joka huolehtii opiskelijoiden eduista hallituksen kokouksissa noin kerran kuukaudessa. Opiskelijaedustaja tuo RTY:n hallitukselle myös arvokasta tietoa ravitsemustieteen opiskelijoiden nykykoulutuksesta ja työelämään liittyvistä ajatuksista sekä kokemuksista. Opiskelijaedustajana on vuorovuosin Retikka ry:n tai Oikos ry:n edustaja.

RTY:n jäsenetuja ovat:

* Ravitsemusasiantuntija-lehti neljä kertaa vuodessa

* mahdollisuus osallistua RTY:n alueellisten / alakohtaisten jaosten koulutuksiin ja muihin tapahtumiin

* edullisempi hinta Valtakunnallisille Ravitsemuspäiville ja muille RTY:n järjestämille koulutuspäiville

* näytekappaleet RTY:n esiteuutuuksista 1-2 kertaa vuodessa (Vaatii ilmoittautumisen jäsenosiossa!)

* mahdollisuus saada Pro Nutritio & Dieta –stipendi

* mahdollisuus verkostoitumiseen ja kollegiaaliseen yhteydenpitoon

* tiedotteita ja muuta postia yrityskannattajajäseniltä ja muilta yhteistyökumppaneilta, myös yhteistyökumppaneiden tarjoamat lehtiedut: Sydänliiton Sydän-lehti maksutta ja Diabetesliiton Diabetes-lehden sekä Diabetes ja lääkäri-lehden edulliseen jäsenhintaan.

RTY:n jäseneksi liittyäksesi sinun tulee olla Agronomiliiton jäsen. RTY:n opiskelijäsenmaksu on suuruudeltaan 30€ vuodessa ja liittymään pääset RTY:n nettisivuilla.