Alkuvuoden höpinöitä

Uusi vuosi on pyörähtänyt taas käyntiin ja opiskelut sun muut hulinat ovat jo täydessä käynnissä. Retikan uusi hallituskin on jo päässyt ainejärjestötyön makuun! Tällä viikolla järjestettiin ensimmäinen tapahtuma, ensi viikolla päästään ainejärjestökoulutuksiin ja sitä seuraavalla viikolla edustustehtäviin. Väliin mahtuu kaikenlaista pientä puuhastelua ja järjestelyä jäsenistön iloksi.

Itselleni kuluva lukuvuosi on kolmas Itä-Suomen yliopistossa ja ravitsemustieteen opintojen parissa. Tämä vuosi on kuitenkin erilainen, sillä päätin vihdoin hypätä mukaan Retikan hallitukseen. Odotukseni alkanutta vuotta kohtaan ovat korkealla. Meillä on kasassa huippuporukka ja ihanat retikat, joiden kanssa päästään vuoden aikana kokemaan ja tekemään vaikka ja mitä. Tulevalta vuodelta odotan poikkitieteellisyyttä, mukavaa yhdessäoloa, lämmintä ja kylmää juotavaa sekä reipashenkistä ulkoilua ja tanssimista ihan noin niin kuin urheilunkin kannalta.

capturett
Retikka Ry:n kauden 2016-2017 hallitus.

Kaikkea tätä ja vähän enemmänkin oli Retikan tämän vuoden ensimmäinen tapahtuma, Rusettiluistelu. Pakkanen on paukkunut pitkin talvea, joten saimme sirklata ehjällä jäällä (toissavuoden hiekkaesiintymistä ei ollut tietoakaan). Keli ei ollut liian kylmä, joten vilukissatkin pääsivät viilettämään hauskojen tehtävien parissa Niiralan koulun kentällä. Ilta jatkui Passionissa, jossa meno oli mitä mainioin ja juhlakansa viihtyi. Tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

captureererery
Hallituksen edustus Preemion 15 v. vuosijuhlilla.

Voit aina tulla nykäisemään minua hihasta, mutta Opparin hiljaisessa tilassa minut kannattaa jättää rauhaan ja suoda myötätuntoisia katseita kandiurakkani tueksi. Tavataan Retikan huoneella!

Katri
Varapuheenjohtaja

Ps. Tänä vuonna blogipäivityksiä satelee hieman useammin kuin aiempina vuosina, joten pysykää kuulolla 🙂

Leave a Reply