Retikan 2023 – Tapahtumarikas vuosi yhdessä!


Vuosi 2023 on nyt päätöksessään, joten on aika vilkaista taaksepäin ja tarkastella, mitä kuluneeseen vuoteen on mahtunut. Retikan hallitus oli mukana järjestämässä yhteensä 30 tapahtumaa. Tuttuun tapaan vuosi tarjosi runsaasti ruokaan liittyviä tapahtumia, kuten kevätretki Saanan brunssille ja kylpylään, kesätapaaminen, perinteinen neljän tähden illallinen, Dinner in the dark, herkulliset pikkujoulut sekä täysin uudet tapahtumat vappubrunssi ja Koko Retikka leipoo. Retikka oli myös mukana järjestämässä sobersitsejä ja Retikan ja Terhon kirppistä, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa. Vuoden aikana Retikka kokoontui yhdessä kolmesti sitsailemaan: sobersitsitseille, fuksisitseille ja kaverisitseille.

Kahvihetkiä vietettiin Retikan huoneella yhteensä 15 kertaa, jolloin pääsimme usein herkuttelemaan uusilla makuelämyksillä uutuusherkujen parissa. Herkkuja tarjoiltiin myös Retikan myyjäisissä. Fuksit järjestivät perinteiset ystävänpäivämyyjäiset helmikuussa, ja hallitus oli mukana Approventuren mysteerirastilla lokakuussa. Varainkeruuta tulevia vuosijuhlia varten toteutettiin myös haalarimerkkimyynnillä. Uusia haalarimerkkejä suunniteltiin tänä vuonna huikeat neljä kappaletta. Vuoden aikana nähtiin muitakin uudistuksia, kuten Retikan oma TikTok-tili ja maksupääte. Loppuvuodesta koottiin myös tulevien vuosijuhlien suunniteluporukka eli vujutiimi, johon liittyi 27 innokasta jäsentä.

Vuoden aikana koimme lukuisia naurun ja ilon hetkiä Retikan huoneella. Vuoteen mahtui varmasti myös kyyneleitä, jotka olivat paitsi surun ja stressin, myös onnen kyyneleitä. Ennen kaikkea vuosi sisälsi oppimista, yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä. Nyt on aika siirtää katse kohti ensi vuotta ja uusia hetkiä!

Terkuin,

Sara, PJ