Hyvää alkanutta vuotta!

Hei kaikki!

Täällä kirjoittelee uuden hallituksen uusi puheenjohtaja Jessica. 😊 Uusi vuosi ja hallituskausi ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin! Toivottavasti olette joululoman aikana ladanneet akkunne täyteen tulevaa vuotta varten. Itselläni loma meni täysin omaa kehoa kuunnellen ja jaksamista arjen askareisiin palautellen. Oli ihana saada heittää aivot narikkaan ja jättää työ- ja kouluasiat sivuun. Aikaa kului paljon perheen ja ystävien kesken ja koin, että oli hyvä tilaisuus asettaa oma hyvinvointi jalustalle (sillä monesti kiireen keskellä se unohtuu täysin. Älä ota mallia!!).

____________________________________________

Vuosi 2020 oli melkoinen ja oma jaksaminen oli rajoilla useaan otteeseen. Toivon, ettei tämä vuosi veisi yhtä paljon voimavaroja, vaan voisi nauttia ja keskittyä tuleviin uusiin haasteisiin! Haluankin kiinnittää huomiota jaksamiseeni ja pyrkiä olemaan mahdollisimman inhimillinen itseäni kohtaan. Se on uudenvuoden päätökseni.

Uuden vuoden herkkuina nautiskeltiin vegepizzaa, salaattia ja mustapapubrownieta soijavaahdolla!

Vuosi tuo mukanaan kaikkea uutta. Aloitan uudessa työssä, muutan hetkellisesti kotipaikkakunnalleni Riihimäelle ja asetun ehdolle kunnallisvaaleihin. Myös opintojen osalta edessä on uutta, mutta samalla innostavaa, sillä edessä on kandin kirjoitusurakka. Kurssien osalta pääsen onneksi helpommalla, sillä viimekeväinen korona mahdollisti kurssien ennakkoon suorittamisen. Näin aion antaa aikaa itsellenikin ja nauttia uusista, tulevista kuvioista.

____________________________________________

Uusi hallitus on innokkaana tämän vuoden tapahtumakalenterin kimpussa ja toivommekin, että lähettäisitte etätapahtumaideoita tai -ajatuksia meille joko Facebookin tai Instagramin kautta. Saimme loistavia ideoita jo ainejärjestökyselyn kautta, mutta hyviä ideoita ei ole koskaan liikaa, eihän 😉.

Ole siis yhteydessä, mikäli mielessäsi on toteutettavissa oleva etätapahtumavinkki!

Tapahtumarikkaampaa uutta vuotta 2021 toivottaa,

pj-Jessica ja uusi hallitus

Leave a Reply