Miten ottaa kaikki hyöty irti Agronomiliiton jäsenyydestä?

Moikka, ja yhä aurinkoisempaa kevättä! Kevät on monille työnhaun, harjoittelujen ja työnaloituksen täyteistä aikaa, joten onkin hyvä hetki muistuttaa Retikan yhteistyökumppanin, sekä alamme ammattiliittona toimivan Agronomiliiton jäsenyyden tarjoamista hyödyistä meille opiskelijoille. Agronomiliitto, eli maatalous- elintarvike- ja ravitsemusalan korkeasti koulutettujen ammattiliitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti erilaisia etuja edullista jäsenmaksua vastaan.  Tästä postauksesta löydätkin siis 5 hyvää tapaa ottaa kaikki hyöty irti Agronomiliiton jäsenyydestäsi.

  1. CV- ja työhakemuskommentointi

Liitto tarjoaa jäsenilleen Työhakemus- ja CV-kommentointia. Palvelun kautta voi varata 50 tai 25 minuutin työhakemus- tai CV-kommentointiajan, jonka aikana liiton asiantuntija käy läpi henkilökohtaiset tavoitteet työnhaussa, ennakkoon lähetetyn CV:n/työhakemuksen sekä antaa mahdollisia parannusehdotuksia näihin dokumentteihin. Tarvittaessa voit varata vielä uuden ajan tai lähettää korjatun version sähköpostitse kommentoitavaksi. Tämä palvelu kannattaa siis ehdottomasti käyttää hyödyksi työnhaussa!

Tästä ajanvarauskalenterin linkistä pääset CV ja hakemuskommentoinnin ajanvaraukseen.

2. Henkilökohtainen uravalmennus

Yllä olevasta ajanvarauskalenterin linkistä voit varata ajan myös henkilökohtaiseen uravalmennukseen sekä LinkedIn -sparraukseen. Uravalmennus voi pitää sisällään esimerkiksi tavoitteiden asettamiseen, osaamisen kehittämiseen tai yrittäjyyteen liittyviä teemoja.

3. Muista hyödyntää monipuoliset jäsenedut!

Agronomiliitto tarjoaa monipuolisesti erilaisia etuja jäsenilleen. Muistathan hakea vaihtoon lähtiessäsi ulkomaanmatkastipendin, sekä valmistuessasi pro gradu -tutkielmasi arvosanan perusteella määräytyvän gradustipendin! Gradustipendi myönnetään kaikille Agronomiliiton vastavalmistuneille opiskelijajäsenille. Lisäksi Agronomiliitto osallistuu Retikan tapahtumiin, ja tarjoaa jäsenilleen muun muassa jäsenilleen minttukaakaot talvitapahtuman jälkeen, sekä munkit ja siiderit Retikan vapputapahtumassa.

Kaikki Agronomiliiton jäsenedut, muun muassa pankin sijoitusedut, alennukset lomahuoneistoihin, nettikauppojen alennuskoodit sekä paljon muuta löydät näppärästi Member+ sovelluksesta!

Täältä löydät lisätietoa koulutusstipendeistä.  

4. Videotallenteet

Videotallenteet -sivulta löydät tallenteita liiton webinaareista ja koulutuksista. Sivulta löydät tallenteita monipuolisesti työnhakuun, muun muassa LinkedIn profiilin luomiseen, työnhaun ABC:hen sekä yrittäjävalmennukseen liittyen. Sivuilta löydät liiton pitämiä webinaareja myös monipuolisesti eri teemoista työelämän ulkopuolelta, sijoittamiseen sekä Instagramin ammattilaiskäyttöön liittyen.

5. Avoimet työpaikat ja työnantajalistaukset

Kun työhakemus, CV ja LinkedIn on laitettu kuntoon videotallenteiden ja kommentointipalvelun avulla, onkin aika hakea töitä! Alojemme avoimia (kesä)työpaikkoja löydät koottuna Avoimet työpaikat -sivulta.  Liiton nettisivuilta löydät myös listauksia alamme työnantajista, joihin jättää avoin hakemus tai ottaa omatoimisesti yhteyttä töitä tai harjoittelua ajatellen.

Etkö ole vielä Agronomiliiton jäsen, mutta haluaisit liittyä? Liittyminen onnistuu kätevästi Tästä linkistä!

Nähdään Agronomiliiton tapahtumissa!

Terkuin Siru Liljefors, Agronomiliiton opiskelijapromoottori