Agronomiliitto

Agronomiliitto ajaa ravitsemustieteen osaajien, niin Retikan opiskelijoiden kuin jo alansa rautaisten ammattilaisten, etuja työ- ja opiskeluelämässä. Liitto neuvoo ja kouluttaa jäseniään, järjestää tapahtumia ja on kartalla ruokaketjun asiantuntijoiden työelämän muutoksista ja pyrkii vaikuttamaan niihin jäsentensä parhaaksi. Agronomiliitto myös edistää jäsentensä yhteenkuuluvuutta ja kannustaa pitämään huolta niin itsestään kuin toisistaankin. Oman ammattiliittomme visiona onkin ”Hyvinvoivat ja kilpailukykyiset jäsenet”.

Opiskelijajäseniä Agronomiliitossa on reilu tuhat ja Itä-Suomen yliopiston lisäksi meitä opiskelee myös Helsingin yliopistossa. Liitollamme on oma opiskelija-asiamies ja ainejärjestöjen edustajista koostuva opiskelijavaliokunta, joka toimii opiskelijoiden edustajana liitossa. Agronomiliitto tarjoaa opiskelijajäsenilleen matka-apurahoja, stipendejä, koulutusta, työnvälityspalveluita, palkkasuosituksia ja paljon muuta hyödyllistä niin opiskelua kuin työelämääkin varten.

Sinä, ravitsemustieteen opiskelija, olet lämpimästi tervetullut mukaan Agronomiliittoon! Liiton jäsenmaksu opiskelijajäsenille on 15 euroa vuodessa. Liittymislomakkeen pääset täyttämään täällä.

Vieraile liiton nettisivuilla osoitteessa www.agronomiliitto.fi tai kysy lisätietoja Retikan Agronomiliiton opiskelijavaliokunnan edustajalta. Nettisivuilta löytyvät myös liiton tulevat tapahtumat!

Agronomiliiton jäsenyys