Hallituksen jäsenet

Vuoden 2019 hallituksen jäsenet ylpeänä esittäytyy:

Sofia Valkama

”Sofia on tunnollinen, ahkera ja erittäin helposti lähestyttävä tyyppi, joka pitää kaikki langat hyvin käsissään. Hän on puheenjohtajan työssään erittäin orientoitunut, mikä näkyy työn laadussa. Sofia on iloinen tsemppari ja aina auttamassa muita, ja hän osaakin ottaa kaikki huomioon tasapuolisesti. Kokonaisuudessaan Sofia on siis juuri oikea tyyppi meidän puheenjohtajaksemme!”

Varapuheenjohtaja
Oona Eteläpää

”Oona on maailman herttaisin ja hyväsydämisin tyyppi, jolla on aina ajatuksia asiasta kuin asiasta. Hänellä on katse aina eteenpäin eikä häntä pysäytä eteen tulevat ongelmat, mikä näkyy myös esimerkiksi haluna kehittää hallitustoimintaamme. Oona jaksaa pysyä aina positiivisena ja hänellä on muutenkin asenne kohdillaan – sopii siis täydellisesti varapuheenjohtajan pestiin!”

Sihteeri
Elina Olkkonen

”Elinassa rentous ja vastuullisuus ovat yhdistyneet samaan pakettiin, hän hoitaa aina lupaamansa asiat tehokkaasti sekä tarkasti. Elina sopii sihteerin pestiin täydellisesti hyvällä kirjoitustaidollaan ja kärsivällisyydellään. Hänen hersyvä naurunsa täyttää huoneen aina ilolla! Mainittakoon myös, että Elinan kymmensormijärjestelmä on suorastaan kadehdittava – sormet liikkuvat näppäimistöllä valon nopeudella.”

Rahastonhoitaja
Neea Penttilä

”Neea on tunnollinen sekä luotettava ja hän hoitaakin aina tehtävänsä huolellisesti viimeisen päälle! Jos Neea on mukana tekemässä, ei voi tulla kun hyvää jälkeä. Neean hyvä huumorintaju yhdistettynä terävään päähän on aivan täydellinen kombo Retikan rahastonhoitajalle!”

Edunvalvontavastaava
Emilia Lampèn

”Emilia on kaikkien kaveri, jolla on mahtava positiivinen asenne ja hän tuo rentoa meininkiä hallitusporukkaamme. Hän on fiksu sekä luotettava ja osaa hoitaa hommansa huolellisesti. Emilia lähti rohkeasti mukaan hallitustoimintaan jo fuksivuonna ja onkin huippu lisä hallitukseemme!”

Yhteistyövastaava
Reetta Eerikäinen

”Reetta on hallituksemme tehopakkaus, joka ei hidasta tahtiaan edes silloin, kun hoidettavia asioita olisi vaikka muille jaettavaksi! Reetta on uudistusmielinen ja häneltä löytyy aina ideoita siihen, kuinka Retikan toimintaa voisi kehittää. Hänellä on mahtava ‘nyt mennään eikä meinata’-asenne ja hänen napakan rentoa ja rohkeaa toimintaa hyvällä huumorintajulla varustettuna on ilo seurata!”

Tapahtumavastaava
Tiia Vuorenmaa

”Tiia (aka Tipsu) on sanavalmis ja aikaansaava tyyppi, jonka kanssa on helppo rupatella pidempäänkin. Hän on sosiaalinen ja hoitaa rennon määrätietoisella asenteella pestiään. Tipsu on todella omistautunut Retikan toiminnalle ja hän onkin aina innokkaana ottamassa vastuuta ja on aina kärryillä siitä, missä mennään. Järjestöihmisten aatelia siis!”

Kulttuuri- ja KV-vastaava
Saara Siltasalmi

”Saaran positiivinen persoona ja mukaansatempaava nauru piristää synkintäkin sadepäivää! Hän on luotettava, rento ja innostava henkilö, joka hurmaa kenet tahansa puolelleen. Saara hoitaa hommansa aina huolellisesti ja aikataulussa ja on kiireenkin keskellä innolla auttamassa muita.”

Projektivastaava
Anni Peltoniemi

”Jos joku hoitaa hänelle annetut tehtävät, niin se on meidän Anni! Annilla on aina ideoita ja hän hoitaa aina nekin hommat, joista muut eivät niin välitä. Hän on aina aurinkoinen ja avoin persoona, joka hallitsee tilanteiden jään murtamisen jalon taidon ihastuttavalla höpötyksellään. Anni tuo Retikan hallitukseen tekemisen meininkiä ja rennon iloista asennetta, sekä ääntä – paljon ääntä!”

Liikuntavastaava
Naomi Nzeza

”Naomi on rauhallinen ja aina hymyilevä persoona, joka tuo hyvää mieltä huoneeseen ja yhdessä tekemiseen! Naomista huokuu empaattisuus ja hän on helposti lähestyttävä sekä aina menossa mukana. Naomi tulee toimeen kaikkien kanssa ja hoitaa pestinsä loistavasti!”

Viestintävastaava
Anne Pulkkinen

”Anne on mahtava persoona, jonka kanssa ei koskaan tule tylsää! Hänellä on loistava huumorintaju ja hänen positiivinen elämänasenne välittyy kauas ja tulee kantamaan vielä pitkälle. Anne ei ota paineita turhasta, vaan osaa suhteuttaa asioiden tärkeyden. Anne tulee kaikkien kanssa toimeen ja hänen pirteä sekä iloinen luonteesa välittyy myös hänen viestinnässään.”

Essi Oksanen

”Essi on aktiivinen ja tsemppaava varajäsen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Hänen aito ja rehellinen luoteensa ylläpitää rentoa ilmapiiriä. Essi pitää menon keveänä ja tuo porukkaan kuin porukkaan hyvää tunnelmaa, huumoria ja naurua! Essi on aina oma itsensä ja tuo mielipiteensä sekä ajatuksensa reippaasti esille, mikä on tärkeää toimintamme kehittämiseksi.”

Anja Killenberger

”Anja on tunnollinen ja positiivinen persoona, joka osaa ottaa muut hyvin huomioon. Anjan rauhallinen asenne tasapainottaa muuten aika ajoin hyvinkin vilkasta keskustelua hallituksen kokoontuessa. Anja lähtee rohkeasti mukaan ja hän hoitaa hommansa juuri niin hyvin kuin olettaa saattaa – luottopakki hallituksessa siis!”

Nelli Haapakoski

”Nelli on reipas, avulias ja todella sydämellinen tyyppi, joka on aina monessa mukana. Hän on valmis ottamaan vastuuta ja Nelliin voikin luottaa aina avun tarpeessa. Nelli on hyvä kuuntelija ja osaa ottaa muut hyvin huomioon. Helposti lähestyttävä ja iloinen persoona siis!”