Hallituksen jäsenet

Retikan hallitus 2018 ylpeänä esittäytyy:

Puheenjohtaja Sofia Valkama
“Sofia on iloinen, sympaattinen ja luotettava persoona, siis täydellinen tyyppi Retikan puheenjohtajaksi! Sofialla on homma kuin homma hallussa ja hän innostuu uusista jutuista ja ideoista aina täysillä.”

Varapuheenjohtaja Salli Kosonen
“Sallille hallitustoiminta on sydämen asia. Hänellä on lähes joka asiaan sanottavana jotakin järkevää ja ajatuksia herättävää.”

Sihteeri Eevi Peltola
“Eevi on energinen tyyppi, joka innostuu helposti asiasta kuin asiasta. Hän on valmis tekemään kaikkensa itselleen tärkeiden asioiden, kuten rakkaan ainejärjestömme, puolesta.

Rahastonhoitaja Anni Rantala
“En uskoisi Retikan talousasioita kenellekään muulle kuin Annille, sillä hän hoitaa niitä intohimolla ja tarmolla. Lisäksi Annilla on mahtava huumorintaju ja hän saa naurun karkaamaan huononakin päivänä!”

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava Brenda Nissén
“Brenda on ihana ilopilleri, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän suhtautuu edunvalvonta-asioihin innokkaasti ja saa varmasti paljon aikaiseksi sillä rintamalla.”

Yhteistyövastaava Reetta Eerikäinen
“Reetta on määrätietoinen tyyppi, joka ideoi uusia yhteistöitä ja työelämäkontakteja hurjalla vauhdilla.”

Tapahtuma- ja tiedotusvastaava Tiia Vuorenmaa
“Tiia hoitaa hommansa aina tunnollisesti ja hän suhtautuu uusiin asioihin innostuneesti. Hänen käsissään tapahtumien organisointi hoituu järjestelmällisesti. Persoonana Tiia on sydämellinen.”

Kv-vastaava Linda Laine
“Linda on ajattelevainen ihminen, joka osaa ottaa huomioon
kaikkien mielipiteen. KV-asioihin Linda suhtautuu intohimolla, joten
hän on kuin luotu pestiinsä.”

Liikuntavastaava Jasmin Qvick
“Jasmin on ihanan pirteä: tämä piirre korostuu niin vapaa-ajalla, jumppaohjaajana kuin hallitustoiminnassakin. Jasmin on erinomainen organisaattori ja hänen kädenjälkensä näkyykin monien tapahtumien keskeisissä järjestelyissä.”

Kulttuurivastaava Oona Eteläpää
“Oona tarttuu tarmolla tehtäviinsä ja hoitaa hommat kunnialla maaliin. Hänellä on mahtavia uusia ideoita Retikan kulttuuritoimintaan!”

Some-vastaava Tella Jokinen
“Tella on aina iloinen kaikkien kaveri, joka vastaa meidän nettisivujen ylläpidon ohella siitä, että hänen leipomuksillaan pysyvät kaikkien retikkalaisten suut makeana!”

Varajäsen Maija Ristimäki
“Maija on aina mukava kaikille ja hänen kanssaan nauru raikaa. Viime kaudella Maija oli monen uudistuneen tapahtuman taustalla ja hän onkin innokas kehittämään Retikan toimintaa.”

Varajäsen Sonetta Roto
“Sonetta on ystävällinen tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.”

Varajäsen Anni Peltoniemi
“Anni on iloinen ja auttavainen tyyppi, joka on aina aktiivisesti mukana auttamassa Retikan tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä. Anni on ihanan innokas oppimaan uutta!”